VILLA AERDENHOUT

BY JEROEN VAN ZWETSELAAR

Jeroen van Zwetselaar werkt op het moment aan een veelbelovende villa in Aerdenhout.

(for English, please scroll down)

Deze villa wordt volledig ecologisch gebouwd met enkel ronde vormen. Dit betekent dat alles in het huis rond is en dus geen enkele muur recht loopt. Een bijzonder project waarbij ZW6 vanaf het begin in samenwerking met een architect bij is betrokken. De gehele binnenhuis architectuur, zichtlijnen, routing, meubels en kleurpallet vallen onder de verantwoordelijkheid van ZW6. En daarbij ging Jeroen nog een stapje verder, want hij kijkt vanuit de leefgewoonten van de bewoners en dus van binnenuit. En uiteraard wil je in Aerdenhout ook genieten van het buitenleven, waardoor er gezamenlijk enkele aanpassingen in het oorspronkelijke ontwerp zijn gemaakt om het leefcomfort nog verder te optimaliseren.

Voor de eerste indrukken vind je hieronder 3D impressies van de villa:

Villa_Aerdenhout_Jeroen_van_Zwetselaar_interieur_architectuur_2

ZW6_Aerdenhout_Eetkamer

ZW6_Aerdenhout_TVkamer

Villa_Aerdenhout_Jeroen_van_Zwetselaar_interieur_architectuur_8

Villa_Aerdenhout_Jeroen_van_Zwetselaar_interieur_architectuur_7

ZW6_Aerdenhout_Werkkamer

Villa_Aerdenhout_Jeroen_van_Zwetselaar_interieur_architectuur_3

Villa_Aerdenhout_Jeroen_van_Zwetselaar_interieur_architectuur_1

VILLA AERDENHOUT

Jeroen van Zwetselaar is currently working on a very promising villa in Aerdenhout.

This Villa will be build in a completely ecological way with only round shapes. This means that everything in the house is round and no wall will be straight. It is a special project with a strong collaboration from the beginning of the project between ZW6 and an architect. ZW6 is responsible for the whole interior architecture, sightlines, routing, furniture and color palette. Jeroen his perspective is from the inside of the people and their lifestyle. And of course you also want to enjoy the outdoor living in Aerdenhout, that’s why Jeroen did – in accordance with the outdoor architect – a few adjustments in the original design to maximize the living comfort.

Above pictures show the first visualizations in a 3D impression.

BACK