VILLA MET KOETSHUIS

BY JEROEN VAN ZWETSELAAR

Deze traditionele villa met aangesloten koetshuis mocht rigoureus aangepakt worden.

We troffen een hokkerige indeling, met een mengelmoes van stijlen. De vraag was om één verhaal te laten zien in de hele woning die past bij de stijl van het pand en de leefwijze van de bewoners. Meer licht, openheid en samenhang. De routing is volledig omgegooid en het koetshuis zal worden uitgebreid met een contrasterende uitbouw qua materiaal, maar wat betreft vorm kloppend in het geheel.

Inmiddels is de helft van de verbouwing klaar en alle vergunningen zijn rond. Nu wordt er begonnen met de aanbouw waar straks de royale keuken een prachtige plek krijgt. Hierbij alvast de 3D impressies en ook foto’s van het huis van vóór de verbouwing:

 

BEFORE PICTURES:

BEFORE PICTURES:

BEFORE PICTURES:

BEFORE PICTURES:

BEFORE PICTURES:

BEFORE PICTURES:

BACK